What are you looking for?

Sort by:

336 results

Lots by Lott
pui

Schoenmakerstraat 1
3841 BB Harderwijk

Lots by Lott is een boetiek waar leren tassen, accessoires en reis artikelen verkocht worden. Wij laten ons voornamelijk inspireren door de nieuwste trends, fashion magazines en de bekende fashionbloggers.

Hi Five Kids
Pui

Schoenmakerstraat 3
3841 BB Harderwijk

In de Schoenmakerstraat vind je de gezellige winkel Hi Five Kids.

The Little Shop of Flowers
winkel 1

Markt 19
3841 CE Harderwijk

Midden op de gezellige Markt van Harderwijk, vind je deze trendy bloemenwinkel van Leo Meijer. Voor een mooi, bijzonder boeket ben je hier écht op het juiste adres.

Y.A.M’s Koffie & Lunch
team

Luttekepoortstraat 6
3841 EP Harderwijk

Stap eens binnen bij YAM lunch, koffie & more en ervaar een heerlijke en relaxte sfeer om te genieten van een goed kopje koffie of thee, een lekkere lunch of een overheerlijk stukje zelfgemaakt gebak.

Restaurant Ratatouille
Ratatouille

Vischmarkt 6
3841BG Harderwijk

Ratatouille is gelegen aan een pittoresk plein naast de oude Vischpoort. In het eigentijdse restaurant geniet je van de culinaire verrassingen van Meesterkok Wim Zwaart. Ook aan de wijn is gedacht. Vinologe Tina Zwaart selecteert heerlijke wijnen.

Restaurant Basiliek
interieur

Vischmarkt 57 a
3841 BE Harderwijk

Basiliek is een restaurant in een voormalige Agnietenklooster. Met 1 Michelinster kun je hier lunchen en dineren op hoog niveau. Chef Rik werkt met eerlijke kwaliteitsproducten van de kleine boer uit de regio.

't Nonnetje
Robert Jan en Michel 't Nonnetje

Vischmarkt 38
3841 BE Harderwijk

’t Nonnetje is een sfeervol en intiem restaurant met twee Michelin sterren aan de historische Vischmarkt in de oude binnenstad van hanzestad Harderwijk. Op nog geen 50 min. rijden van Amsterdam en gelegen op de prachtige Veluwe.

Oude Stadhuis
Oude Stadhuis Harderwijk

Markt 1
3841 CE Harderwijk

Het Oude Stadhuis aan de Markt herbergt de uit 1727 gedecoreerde raadzaal met onder andere een heel bijzonder behang in rococo stijl. Ook de mythologische plafondschildering en de grote schilderijen in deze zaal zijn prachtig.

Seven Fashion and Lifestyle
Seven Harderwijk

Luttekepoortstraat 7
Harderwijk

Leuke dameskledingwinkel in Hartje Harderwijk.

VakantieXperts
VakantieXperts Harderwijk

Luttekepoortstraat 23
3841AW Harderwijk

Reisbureau VakantieXperts in Harderwijk heeft een leuk pakket samengestelde vakanties of maakt jouw reis op maat. Ze verkopen reisproducten van vrijwel alle Nederlandse en verschillende buitenlandse reisorganisaties.

Uitzendbureau Actief Interim

Luttekepoortstraat 57
3841 AX Harderwijk

Actief Interim is al jaren een bekende speler in Harderwijk en kent de markt als geen ander. Vanaf de bekende locatie naast de Action worden veel mensen weer aan een baan geholpen. Ze geloven in een persoonlijke aanpak en regionale focus.

t Boerinneke
boerinnen

Havendam 16 a
3841 AA Harderwijk

Bij ’t Boerinneke, de ijswinkel van Rob, haal je echt boerenijs. Elke dag wordt het yoghurt-, en slagroomijs in de winkel vers gemaakt. De smaken wisselen per seizoen.

Media Telecom Gsm

Luttekepoortstraat 28
3841 AX Harderwijk

Bij Media Telecom GSM verlenen ze ongewoon goede service. Dat zorgt ervoor dat ze tevreden klanten hebben met vertrouwen in de onderneming. U kunt hier ook terecht voor reparaties.

Camperplekken Molen de Hoop
Camperplekken Molen

Lelykade
Harderwijk

Aan de rand van de historische binnenstad, naast molen de Hoop vindt u 4 camperplekken. Dichter bij het centrum kan bijna niet.

Restaurant CAERT
Caert

Vuldersbrink 65
3841 AR Harderwijk

Wij zijn Restaurant CAERT, gelegen midden in de binnenstad van Harderwijk. Jonge ondernemers en een jong team die vol passie en liefde ernaar streven om je culinair te verwennen.

Holland Marice Service (HMS)

Harderhaven 40
3898 LN Zeewolde

Welkom bij de Jachthaven van Holland Marine Center (HMS). Je vindt hier het verkoopkantoor van HMS en bij Restaurant Hardersluis ben je welkom voor een hapje of een drankje.

Koloniaal Werfdepot

Smeepoortstraat 37
3841 EH Harderwijk

Waar ooit een klooster was, werd in 1584 de Gelderse Munt gevestigd, waaraan het appartementencomplex zijn naam dankt. Vervolgens was het van 1814 tot 1909 het koloniaal Werfdepot. Tot 1992 heette het gebouwencomplex de Oranje Nassaukazerne.

Luigi's
boven

Markt 3
3841 CE Harderwijk

Een fijn plekje in het hart van de binnenstad. Alle gerechten, zelfs het koekje bij de koffie, worden zelf gemaakt met verse lokale producten. Je kunt hier terecht voor een zakelijke afspraak, een borrel met vrienden of een uitgebreide lunch.

Ambachtelijke Slagerij Van de Beek
foto winkel

Grote Poortstraat 41
3841 AK Harderwijk

Slagerij van de Beek is er voor je dagelijkse stukje vlees, maar ook voor de complete straatbarbeque. Aan de rand van het winkelcentrum vind je in de slagerij een ruim assortiment met vele kwaliteitsproducten.

Messenshop
pui

Bruggestraat 18
3841 CP Harderwijk

Van scherp keukenmes tot handig zakmes Messenshop.nl uw winkel als het gaat om messen

Guesthouse "Het Atelier"
Atelier

Vollenhovemeen 1
Harderwijk

Guesthouse "Het Atelier" vlakbij het water. In het oude atelier van Marjolein Grote is het guesthouse ingericht. Haar recente schilderijen vormen een mooi decor in het appartement en zijn een herinnering aan waar ze ooit gemaakt zijn.

Restaurant De Admiraal
Admiraal

Strandboulevard West 16
3841 CS Harderwijk

Gelegen aan de gezellige boulevard, aan het water en tegen de oude muur van onze mooie stad. Vanaf het terras heb je een prachtig uitzicht over het Wolderwijd en het Strandeiland.

Randmeer Makelaars
Randmeer Makelaars Harderwijk

Bruggestraat 24
3841 CP Harderwijk

Randmeer Makelaars helpt je zoeken naar je droomhuis. Ze begeleiden bij de aan- of verkoop van een huis of bedrijfspand of slechts een gedeelte daarvan, zoals een taxatie of de verhuur van je woning. Een makelaar met kennis van de binnenstad en de regio.

California
California

California
Deventerweg 2 a
3843 GD Harderwijk

Een creatief bedrijfsverzamelgebouw in de Harderwijk in een briljant mooi historisch gebouw in Harderwijk. Wat met dit initiatief behouden kon worden voor Harderwijk.